avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Concediu prenatal pentru angajat Asociatie de ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Concediu prenatal pentru angajat Asociatie de Proprietari

Buna ziua!
O angajata a prezentat un concediu prenatal incepand cu data de 08.05.2017. O problema noua pentru mine si nu stiu ce sa fac. In cat timp trebuie sa depun concediul la Casa de asigurari? In aceasta situatie, cum se completeaza Declaratia 112? Revisal-ul este si el afectat ? Ce alte obligatii mai am ca angajator?
Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 9 Mai 2017
Crina70, utilizator

Alte discuții în legătură

Salariata insarcinata Adelina Matei Adelina Matei Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu niste raspunsuri, salariata pleaca in concediu prenatal incepand cu luna februarie, eu ce trebuie sa modific in revisal, in ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal- inregistrare irina.vas irina.vas Buna ziua, Care este obligatia unei societati comerciale in momentul cand o angajata intra in concediu prenatal, apoi in concediu de crestere a copilului? ... (vezi toată discuția)
Infiintez pfa, ce datorii salariale am MOCANU DOINA MOCANU DOINA Buna dimineata, Incepand cu luna ianuarie 2014, infiintez un cabinet. Voi avea si o salariata. Va rog sa-mi spuneti, care sunt \\"pasii\\" pe ... (vezi toată discuția)