Buna seara , am si eu o dilema , pe facebook era o aplicatie care creea o stire falsa (CREATE PRANK) , puteai pune titlul stirei , o poza si descrierea stirei , am facut o stire despre un prieten cum ca ar fii gay iar mama lui a aflat si a mers la politie si a spus ca ma dă in judecata pentru calomnie. Pot suporta ceva consecinte ? Am vrut sa fie doar o gluma dar mama sa a luat-o prea in serios
Si pot pati ceva ? Fapta s-a intamplat acum 3 zile , vad ca apele s-au mai calmat. Baiatul respectiv tot imi zice ca ma va face sa platesc pentru ceea ce am facut , pe site-ul acela nu apare nici o semnatura de a mea , nici numele , ba din contra screi si "PRANK" adica farsa. Exista riscul de a ajunge in instanta pe chestia asta ?
Din moment ce nu e fapta penala, Politia nu se baga, iar in ce priveste stabilirea identitatii faptasului s-ar putea sa nu poata afla despre cine e vorba, in lipsa unui mandat judecatoresc (care nu se acorda decat pentru chestiuni serioase).
Înselãciune
george_cretulescu
Buna ziua.
Intampin o problema serioasa.
Am luat o teapa pe net.
Am schimbat prin curier cu un anumit, doua obiecte.eu am trimis ceva el altceva.
El acum nu ... (vezi toată discuția)