Buna ziua sunt Cristi.. Am un copil de 4ani,sunt in divorț. Custodia copilului, este la mama. Copilului.după citeva ori cînd am luat copilul la mine acasă a refuzat să meargă la mama,am ținut copilul acasa, am fost la protecția copilul, au constatat că este abuzat emoțional de mama si chinuit,ma trimis la psiholog, să constată si de acesta acest lucru, au decis să rămână copilul la mine,(tatăl),am făcut recurs,să cer custodia la tatăl,am pierdut procesul, am făcut recurs la tribunalul de minori și familie, si acolo am,pierdut procesul. Copilul.nu dorește să meargă la mama,din lună ianuarie, nici nu mai vrea să audă de ea.nu o mai considera mama,din ce a spus copilul.cum la chinuit.mama în acest timp a venit să-l viziteze duar de 2ori în 5luni. Ce ma îndrumați să fac.dacă copilul nu mai dorește să meargă la mama lui si sta la mine.
Fara hotarare judecatoreasca in favoarea dvs. minorul trebuie sa stea la mama.
Dicutati cu ea sa rezolvati amiabil.
Un nou proces probabil ca il veti pierde.
E bine sa va cautati si avocat pentru ca veti avea nevoie daca mama vrea sa ia copilul si daca ziceti ca este abuzat se impune sa il aparati in mod calificat si specializat.
Situatia poate fi extrem de complicata...
Prietena la ananghie
marap
Buna seara!
Am o prietena care in urma cu doi ani a divortat, divortul fiind intentat de sot dupa plecarea ei, deoarece sotul ei, fiind sofer de TIR, era mai ... (vezi toată discuția)