avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua am un copil care nu dorește să meargă la ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua am un copil care nu dorește să meargă la mama lui chiar dacă este custodia la ea, ce trebuie să fac

Buna ziua sunt Cristi.. Am un copil de 4ani,sunt in divorț. Custodia copilului, este la mama. Copilului.după citeva ori cînd am luat copilul la mine acasă a refuzat să meargă la mama,am ținut copilul acasa, am fost la protecția copilul, au constatat că este abuzat emoțional de mama si chinuit,ma trimis la psiholog, să constată si de acesta acest lucru, au decis să rămână copilul la mine,(tatăl),am făcut recurs,să cer custodia la tatăl,am pierdut procesul, am făcut recurs la tribunalul de minori și familie, si acolo am,pierdut procesul. Copilul.nu dorește să meargă la mama,din lună ianuarie, nici nu mai vrea să audă de ea.nu o mai considera mama,din ce a spus copilul.cum la chinuit.mama în acest timp a venit să-l viziteze duar de 2ori în 5luni. Ce ma îndrumați să fac.dacă copilul nu mai dorește să meargă la mama lui si sta la mine.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 11:38, 10 Mai 2017
Va mai incercati norocul in instanta dupa ce va sta la dvs o vreme. Important e ca mama sa fie de acord sa stea la dvs. E de acord ?
Fara hotarare judecatoreasca in favoarea dvs. minorul trebuie sa stea la mama.
Dicutati cu ea sa rezolvati amiabil.
Un nou proces probabil ca il veti pierde.
E bine sa va cautati si avocat pentru ca veti avea nevoie daca mama vrea sa ia copilul si daca ziceti ca este abuzat se impune sa il aparati in mod calificat si specializat.
Situatia poate fi extrem de complicata...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie, executare hotărâre minor și pensie alimentara puscasudan2004 puscasudan2004 Dacă minora sta la mine, nu vrea sa se ducă la mama, dar aceasta mi-a solicitat și obține hotărârea la custodie și pensie alimentara, de când sunt ... (vezi toată discuția)
Prietena la ananghie marap marap Buna seara! Am o prietena care in urma cu doi ani a divortat, divortul fiind intentat de sot dupa plecarea ei, deoarece sotul ei, fiind sofer de TIR, era mai ... (vezi toată discuția)
Ce se poate face când copilul nu mai vrea să vină acasă Bianca Bella baci Bianca Bella baci Am custodia copilului de 8ani și decand a venit mama lui din Italia anul acesta la influențat asupra mea, l-am lăsat la ea în vacanta de vara și când a ... (vezi toată discuția)