Buna ziua!
In data de 27 aprilie am trimis calculatorul defect al masinii (ECM mai exact) pentru reparatii la un individ care l-am gasit pe OLX:
[ link extern ]
Omul era foarte convins ca poate efectua reparatia si am fost de acord sa il trimit prin curier.
Partea dubioasa a inceput cand mi-a spus ca va trebui sa trimit coletul in Mangalia deoarece si-a mutat sediul. (Coletul l-am trimis pe alt nume, nu pe al lui)
L-am trimis pana la urma si dupa aproximativ 5 zile il inapoiaza cu ramburs 350 lei+ taxe curierat de pe alt nume si fara vreun fel de factura pe reparatia efectuata dar calculatorul avea exact aceleasi simptome (ca si cum nu i-ar fi facut nimic).
Il sun si ii spun care e situatia si ma asigura ca peste o saptamana are drum la un prieten in orasul in care am masina la reparat si va repara totul la fata locului.
Totul bine si frumos dar el ar fi trebuit sa vina de marti (08.05.2017) si nici pana azi nu a ajuns in conditiile in care nu mai raspunde la telefon si prin mesaje foarte rar si sec (gen: "te sun eu" sau "sunt intr-o comuna de langa orasul tau, nu am terminat de reparat masina prietenului meu")
Cum ar trebui sa procedez in aceasta situatie?
Va multumesc anticipat.