avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Parcari private
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Parcari private

Situatia: In cursul ultimei luni, o persoana care se ocupa cu construcția de noi blocuri in cartier a cumparat spatiul din spatele blocului nostru, a marcat parcarile si le-a pus la vanzare.
Faptul deranjant: e ca a pus in fiecare colț al parcarilor piloni de fier înalți de 1m lati de 2-3cm, si ia cimentat in pamant. Drept urmare multe masini au ajuns sa fie avariate, a mea inclusă, datorita faptului ca sunt greu de observat.
Întrebarea mea este: are voie de faca asa ceva? A îngreunat accesul cu masina in apropierea blocului,si spatiul dinprejur e totuși public, parcarile dansului reprezintă 10% din nr total.

Alte discuții în legătură

Masina avariata in parcare neluf neluf Am lasat masina proprietate personala in parcarea din spatele blocului si a doua zi am gasit-o avariata. Am fost la Politie si m-au intrebat daca banuiesc pe ... (vezi toată discuția)
Parcări marcate haotic bozzont bozzont Bună ziua, Către cine ar trebui sa îmi îndrept plângerea în situația în care firma care amenajează parcările de reședință în orașul meu a ... (vezi toată discuția)
Ridicare auto de pe spatiu verde inexistent - modalitati legale contestatie Lyvyoo Lyvyoo Hello, Am termen in curand la Judecatoria Sectorului 1. Pe scurt, am parcat masina in fata Romexpo, dupa limita parcarii construita in spatele turnurilor ... (vezi toată discuția)