avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Masina avariata in parcare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Masina avariata in parcare

Am lasat masina proprietate personala in parcarea din spatele blocului si a doua zi am gasit-o avariata. Am fost la Politie si m-au intrebat daca banuiesc pe cineva. Evident ca nu aveam pe cine, iar dansii mi-au zis sa scriu pe o hartie cum s-a intamplat(cand am parcat, cand am observat avaria) si sa solicit o autorizatie de reparatie pentru a putea circula si repara masina. Intrebarea mea este: nu trebuia sa vina Politia la fata locului sa constate cele declarate, paguba si sa incerce sa faca o ancheta printre personele care locuiesc in apropierea parcarii poate au vazut sau auzit ceva, sa ia urmele si culorea vopselei care au ramas pe masina mea pentru a reduce cercul de suspecti? Va rog sa-mi raspundeti ce este de facut in acest caz. Mentionez ca nu detin CASCO. Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 12 Februarie 2013
neluf, utilizator
Cel mai recent răspuns: Bogdan Marinescu , Avocat 11:15, 12 Februarie 2013
In conditiile in care dvs ati raspuns ca nu cunoasteti autorul,este de inteles atitudinea politiei de a nu se hazarda sa demareze verificari
Paguba va fi constatata si consemnata de reprezentantii unitatii unde veti intelege sa executati reparatiile la autoturism
din pacate pentru dvs, daca nu aveti o polita de asigurare CASCO trebuie sa reparati singur autoturismul si la prima intrebare, raspunsul este negativ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspunsul la contestati stefan1900 stefan1900 in urma cu doua saptamani am avut " pocnit " de un autobuz ! In concluzie organul in masura sa constate si sa hotarasca cine ce si cum a facut dreptate ... (vezi toată discuția)
Accident usor - consecinte Tonyde Tonyde Buna ziua. As dori pareri despre urmatoarea situatie: In timpul unei parcari laterale am \\"sters\\" cu partea dreapta a masinii mele spoilerul pe partea ... (vezi toată discuția)
Masina lovita in parcare Offset Offset Buna ziua. Joi (19.06) am gasit masina lovita in parcare, atinsa in partea stanga spate (aripa si bara). Masina a fost parcata in spatele blocului cu o seara ... (vezi toată discuția)