Am lasat masina proprietate personala in parcarea din spatele blocului si a doua zi am gasit-o avariata. Am fost la Politie si m-au intrebat daca banuiesc pe cineva. Evident ca nu aveam pe cine, iar dansii mi-au zis sa scriu pe o hartie cum s-a intamplat(cand am parcat, cand am observat avaria) si sa solicit o autorizatie de reparatie pentru a putea circula si repara masina. Intrebarea mea este: nu trebuia sa vina Politia la fata locului sa constate cele declarate, paguba si sa incerce sa faca o ancheta printre personele care locuiesc in apropierea parcarii poate au vazut sau auzit ceva, sa ia urmele si culorea vopselei care au ramas pe masina mea pentru a reduce cercul de suspecti? Va rog sa-mi raspundeti ce este de facut in acest caz. Mentionez ca nu detin CASCO. Multumesc.
In conditiile in care dvs ati raspuns ca nu cunoasteti autorul,este de inteles atitudinea politiei de a nu se hazarda sa demareze verificari
Paguba va fi constatata si consemnata de reprezentantii unitatii unde veti intelege sa executati reparatiile la autoturism
din pacate pentru dvs, daca nu aveti o polita de asigurare CASCO trebuie sa reparati singur autoturismul si la prima intrebare, raspunsul este negativ.