avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod CAEN platforma online
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod CAEN platforma online

Voi crea o platforma online similara olx unde diverse persoane isi pot oferi serviciile de styling (frizerie, coafura, epilat, make up, masaj, etc). Platforma va incasa toti banii, va retine procent, iar restul va fi livrat prestatorului serviciului. Platforma va fi pe Android, web si ulterior pe iOS.

Ce cod CAEN se potriveste? Inteleg ca nu merge 6201 intrucat platforma pe care o dezvolt va fi pentru folosire proprie.
Cel mai recent răspuns: cgrobert , utilizator 19:46, 7 Iunie 2017
deus_073 a scris:

Voi crea o platforma online similara olx unde diverse persoane isi pot oferi serviciile de styling (frizerie, coafura, epilat, make up, masaj, etc). Platforma va incasa toti banii, va retine procent, iar restul va fi livrat prestatorului serviciului. Platforma va fi pe Android, web si ulterior pe iOS.

Ce cod CAEN se potriveste? Inteleg ca nu merge 6201 intrucat platforma pe care o dezvolt va fi pentru folosire proprie.

Acelasi lucru m-ar interesa si pe mine. Cunoaste cineva domeniul ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Virare bani in cont de srl/pfa DanaPad DanaPad Bună! Am mare nevoie de voi. Sunt studentă și am deschis împreună cu o colegă o platformă de servicii de înfrumusețare la domiciliu. Practic, ... (vezi toată discuția)
Firma web dev Doger Doger Buna ziua. Doresc sa deschid o firma cu 2 patroni si fara angajati prin care sa gestionez contracte cu alte firme pentru servicii de web development si ... (vezi toată discuția)
Dezvoltare aplicatii pfa Macaret Macaret Buna ziua, Intentionez sa deschid un cont de dezvoltator de aplicatii mobile IOS, Apple. Stiu ca trebuie sa infiintez un PFA pentru a plati taxele si ... (vezi toată discuția)