avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declaratia de venit pentru drepturi de autor. Trebuie ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declaratia de venit pentru drepturi de autor. Trebuie sau nu?

Bună ziua,

As dori sa va intreb daca formularul 200 pentru declaratia de venit se mai depune in cazul in care firma la care am un contract de drepturi de autor imi plateste impozitul de 16%. In cazul in care trimit aceasta declaratie, de ce in fiecare an primesc o regularizare conform careia intotdeauna platesc o suma de bani. Care este explicatia, din moment ce eu platesc impozitul final?

Alte discuții în legătură

Nelamuriri impozit AnneMarie31 AnneMarie31 Sunt PFA / freelancer si din cat stiu eu ar trebui sa platesc 16% impozit pe venit, dar... Am fost sa platesc impozitul si am avut un soc: dna de la ghiseu ... (vezi toată discuția)
Impozit 16% conventie civila medic aurora_c aurora_c Buna ziua, sunt medic si am incheiat o conventie civila de prestari servicii cu o clinica . Angajatorul mi-a retinut urmatoarele contributii: CAS 10,5% din ... (vezi toată discuția)
Platã cass jean59 jean59 Am infiintat PFA in iunie 2012 iar in octombrie 2012 l-am desfiintat fara a avea activitate.Am platit conform declaratiei estimative trim 3 si trim 4 .In ... (vezi toată discuția)