avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Copil in plasament
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Copil in plasament

Cum pot afla dacă un copil aflat intr-un centru de plasament,copil care nu are încă certificat de naștere deși are 3,4 ani poate fi luat în plasament familial de către un voluntar de la acel centru. Mă interesează dacă există un cadru legal care limitează acest lucru, deoarece mi s -a spus că acest copil nu poate fi dat în plasament pt ca nu are certificat de naștere. Va mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Incredintare minor anacami2 anacami2 O nepoata de sora mi-a lasat in grija fetita de 5ani si a plecat in italia cu sotul si cu copilul pe care il are cu acesta.Fetita este a altui barbat , un turc ... (vezi toată discuția)
Redobandirea drepturilor parintesti, victorf victorf buna ziua, nu am gasit mesajul anterior postat de mine, drept urmare o voi lua de la capat: sora mea, M, la varsta de 16 ani, necasatorita, a nascut un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua !am aflat de 3 ani că am un copil care va face 13 ... George o George o Buna ziua !am aflat de 3 ani că am un copil care va face 13 ani și se află in plasament,ce pot face ? Nu îmi poartă numele? (vezi toată discuția)