avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie comuna copil 11 ani
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie comuna copil 11 ani

Sunt divorțat de 3 ani am în custodie exclusiva 2 copii în vârstă de 11 ani respectiv 16 ani fetița de 11 ani dorește sa plece la mama ei definitiv,mama fiind de acord sa o creasca si sa aiba grija de ea ,eu nu sunt împotriva doresc sa știu ce modalitate exista legala .(notariat,înțelegere verbala scrisa etc) .Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 21:40, 10 Mai 2017
Buna seara,
Daca va intelegeti nu e nevoie de nimic.
Ca sa fiti linistit va sfatuiesc sa dati amandoi declaratie la notar cu privire la aceasta intelegere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Separare-divort eu1978 eu1978 Buna seara, Sunt casatorita de 12 ani si am o fetita de 11 ani.Casnicia nu poate continua din motive bine intemeiate(''reprize'' violente atat fizice cat si ... (vezi toată discuția)
Divorț cu copii minori Tania30 Tania30 Bună. Sunt o mama a doua fetite,6 și respectiv 4 luni cu o căsnicie eșuată.Soțul consuma alcool, este agresiv verbal cu mine de fata cu fetitele, trăim ... (vezi toată discuția)
Custodie copil ionelazibi_94 ionelazibi_94 doresc si eu ceva lamuriri pentru un caz.dupa divort sora mea a primit custodia fetei sale in varsta de 16 ani.la intentarea divortului de catre sot acesta a ... (vezi toată discuția)