avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Credit de nevoi personale neplătit
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Credit de nevoi personale neplătit

Am luat un credit de nevoi personale si după câteva rate nu am mai putut plati creditul .

Alte discuții în legătură

Executare-procedura lecatrif lecatrif Bun gasit, am nevoie de indrumare,speta fiind urmatoarea: in urma cu ceva timp am luat un credit de nevoi peronale,datorita diminuarii veniturilor nu s-au ... (vezi toată discuția)
Credit de nevoi personale neplătit codreanuadrian1958@gmail.com codreanuadrian1958@gmail.com Am luat un credit de nevoi personale si după câteva rate nu am mai putut plati creditul. In data de 10.05.2017 am fost contactat de către Secapital sarl ca ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru credit neplatit Adrian_25 Adrian_25 Buna, am nevoie de putina lamurire. Am luat un credit acum 3 ani, doar cu adeverinta de salar si cu buletinul de la banca, am platit un an dupa care nu am mai ... (vezi toată discuția)