Buna, am nevoie de putina lamurire. Am luat un credit acum 3 ani, doar cu adeverinta de salar si cu buletinul de la banca, am platit un an dupa care nu am mai putut sa platesc. De 1 an sunt plecat din Romania dar adresa din buletin mi-a ramas aceeasi unde actual locuieste mama mea. Din cate stiu eu nu detin nici un bun acasa in Romania. De o saptamana a ajuns acasa la mama mea un plic cu hotarare judecatoreasca de executare silita. Intrebarea mea este: o sa faca cineva vizite la adresa mea din buletin, adica la mama mea acasa si o sa incerce sa ia lucruri din casa, sau sa incerce sa intimideze sau sa stau linistit. Ce se poate intampla? Multumesc
Buna ziua. Sunt aproximativ in aceeasi situatie, respectiv: credit contactat in 2007 ptr nevoi personale doar cu buletinul si adeverinta de salariu la o banca, ulterior la aceeasi banca deschise inca doua carduri pentru cumparaturi, iar la o a doua banca inca un credit de nevoi personale. Am platit uniform si la timp pina in octombrie 2014 iar de atunci platesc lunar insa valori mai mici decat ratele propriuzise a.i. am acumulat restante. Ce se poate intempla? Am fost sunat de reprezentantii unei firme de recuperare credite si am platit exact ce mi-au solicitat chiar in aceeasi zi. Repet, acum am restante pentru ca in ultimele trei luni am platit mai putin decat valorau ratele. Multumesc anticipat.