avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare Silita pentru credit neplatit
Discuție deschisă în Executare silită

Executare Silita pentru credit neplatit

Buna, am nevoie de putina lamurire. Am luat un credit acum 3 ani, doar cu adeverinta de salar si cu buletinul de la banca, am platit un an dupa care nu am mai putut sa platesc. De 1 an sunt plecat din Romania dar adresa din buletin mi-a ramas aceeasi unde actual locuieste mama mea. Din cate stiu eu nu detin nici un bun acasa in Romania. De o saptamana a ajuns acasa la mama mea un plic cu hotarare judecatoreasca de executare silita. Intrebarea mea este: o sa faca cineva vizite la adresa mea din buletin, adica la mama mea acasa si o sa incerce sa ia lucruri din casa, sau sa incerce sa intimideze sau sa stau linistit. Ce se poate intampla? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Liviu Pirtoaca , utilizator 20:12, 23 Ianuarie 2015
Executarea se face pe veniturile sau bunurile Dvs, nu ale mamei.
Buna ziua. Sunt aproximativ in aceeasi situatie, respectiv: credit contactat in 2007 ptr nevoi personale doar cu buletinul si adeverinta de salariu la o banca, ulterior la aceeasi banca deschise inca doua carduri pentru cumparaturi, iar la o a doua banca inca un credit de nevoi personale. Am platit uniform si la timp pina in octombrie 2014 iar de atunci platesc lunar insa valori mai mici decat ratele propriuzise a.i. am acumulat restante. Ce se poate intempla? Am fost sunat de reprezentantii unei firme de recuperare credite si am platit exact ce mi-au solicitat chiar in aceeasi zi. Repet, acum am restante pentru ca in ultimele trei luni am platit mai putin decat valorau ratele. Multumesc anticipat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restante la plata rate credit Liviu Pirtoaca Liviu Pirtoaca Buna seara. Sunt in urmatoarea situatie: in 2007 am contactat un credit de nevoi personale doar cu buletinul si adeverinta de salariu.Dupa un an, la alta ... (vezi toată discuția)
Restante la banci isabela capalnas isabela capalnas Am facut credit de nevoi personale, pentru a achita un avans pentru o casa. In cazul in care am restante la banca, aceasta ma poate executa silit doar cu ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca in urma unei refinantari se pastreaza unele credite kult21 kult21 Buna ziua, In urma unei refinantari la o banca pentru a plati la alta banca creditul principal si 2 carduri de cumparaturi , s-a achitat doar creditul ... (vezi toată discuția)