Buna seara. Sunt in urmatoarea situatie: in 2007 am contactat un credit de nevoi personale doar cu buletinul si adeverinta de salariu.Dupa un an, la alta banca, am contactat alt credit de nevoi personale tot cu buletinul si adeverinta de salariu. Acum doi ani am deschis la prima banca doua carduri de cumparaturi. In total am patru rate de platit, trei la prima banca si una la o a doua. Pina in octombrie 2014 am platit uniform si regulat insa din octombrie am inceput sa platesc mai putin. Am fost contactat de reprezentantii unei firme de recuperare credite si, urmare a discutiilor telefonice purtate cu acestia am efectuat platile acelor minime de plata chiar in zilele respective. Repet, in ultimele luni am platit mai putin decat valorau aceste rate iar acum am acumulat restante. Ce mi se poate intampla in aceasta situatie? Completare: le-am comunicat celor din banca cu trei rate si celor din compania de recuperare credite ca am o masina si un apartament in curs de vanzare si intentionez ca in martie a.c. sa inchid aceste credite. Multumesc anticipat.
Multumesc pentru raspuns.
Insa am nevoie, daca se poate, de ceva lamuriri: eu platesc in continuare insa nu la valoarea intreaga a sumei datorate. Iar aceasta situatie se prelungeste doar pina imi intra in cont banii pe masina si pe apartament respectiv pina in martie 2015. Asadar, pentru inca doua luni de plati partiale se va efectua executarea silita cand eu am de gand (si asa le-am si comunicat atat recuperatorilor cat si reprezentantilor bancilor) sa platesc totul anticipat si sa scap de credite?
Credit
YKARD
n anul 2006 am contractat cu o banca un credit de nevoi personale in valoare de 22.500 EUR garantat cu ipoteca pe un apartament,iar in anul 2007 am mai ... (vezi toată discuția)