avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1100 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Ce se intampla daca in urma unei refinantari se ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Ce se intampla daca in urma unei refinantari se pastreaza unele credite

Buna ziua,
In urma unei refinantari la o banca pentru a plati la alta banca creditul principal si 2 carduri de cumparaturi , s-a achitat doar creditul principal ramanand cele 2 carduri deschise desi banca unde a fost facuta refinantarea a cerut acte prin care se atesta ca se inchid toate creditele.
Ce se poate intampla in urma acestei actiuni ?
Ultima modificare: Marți, 19 Iunie 2018
kult21, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cristian1Robert , utilizator 21:07, 14 Iulie 2018
Buna ziua !
Banca va executat silit s-au platiti rate in contiunuare ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refinantare newguy newguy Am facut o refinantare la o banca din Bucuresti. Cand am semnat contractul mi s-a explicat ca trebuie sa aduc adresele de inchidere de la cealalta banca unde ... (vezi toată discuția)
Prins in capcanele bancilor robsorluc robsorluc in 2007 am luat un credit de nevoi personale in euro,in 2008 am refinantat creditul la o alta banca in lei,in 2012 sunt sunat deprima banca la care aveam ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc dupa refinantare marian2013 marian2013 Buna ziua. Situatia sta in felul urmator:o persoana apropiata mie a contractat un credit de la cetelem in 2008.Dupa aproximativ 1 an jumatate(timp in care a ... (vezi toată discuția)