avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... La I.I. impozitul si contrib.la CAS si CASS se scad ca ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

La I.I. impozitul si contrib.la CAS si CASS se scad ca si cheltuieli?

Am si eu o intrebare. La I.I. se scad ca si cheltuiala impozitele si contributiile la C.A.S si C.A.S.S. platite? Nu are angajati cu CIM, este doar titularul I.I.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:58, 11 Mai 2017
Da. Dar calculele le fac cei de la finante. Dumneavoastra urmariti si completati d200 conform instructiunilor valabile acum. Apoi dupa depunerea d200, spre sfarsit de an se vor face regularizarile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Compensare obligatii fiscale garleanu garleanu Pe o anume perioada nu am inregistrat in D.200,obligatii si apoi plati de contribuie la sanatate.Impozitul pe venitul realizat s-a calculate si platit fara a ... (vezi toată discuția)
Contributii sociale deductibile? danar122 danar122 Bună ziua, sunt traducător (profesie liberă), sistem real. Aș dori să știu dacă mai sunt deductibile contribuțiile sociale. Am dat deja declarația ... (vezi toată discuția)
Declaratie 200 pt pfa si persoana fizica acatanas acatanas Pe parcursul anului 2012 am lucrat ca PFA in acelasi timp cu alte contracte civile de prestari servicii . Pentru activitatea desfasurata ca PFA depun ... (vezi toată discuția)