avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 155 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Malpraxis chirurg dental si ortodont
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Malpraxis chirurg dental si ortodont

Care sunt pasii legali si de ce acte am nevoie pentru a da in judecata dr. ortodont si chirurg dental cu care am inceput tratamentul care mi-au afectat sanatatea pe termen lung si sunt in risc sa pierd dintii. Mi-au scos 2 masele sanatoase si am dezvoltat TMJ, probleme cu sinusurile si constante dureri de cap riscuri de care nu am fost informata initial. Drept urmare acum dinti antagonisti si adiacenti se vor pierde in timp. Am consultat in Anglia 5 specialisti care au constatat ca osul alveolar e foarte subtire si nu pot purta aparat dentar oricum pentru ca as risca sa imi pierd dintii. Extractia era nu era necesara nici in cazul in care puteam purta aparat iar riscurile puteau fi prevenite daca dr ortoddont si dr chirurg dental ar fi studiat CBCT, radiigrafiile OPG si poze ocluzie pe care le-am adus la consultatii. In clipa de fata ambii doctori refuza sa comunice cu mine cand am intrebat de ce mi se intampla astea si cum sa le remediez.

Alte discuții în legătură

Despagubiri pentru tratament ortodontic ineficient - medicul refuza asumarea greselilor larisa_b larisa_b Buna ziua, Situatia pentru care va rog sa imi acordati cateva indrumari este urmatoarea: in 2012 am mers la ortodont, colaboratorul medicului stomatolog ... (vezi toată discuția)
Malpraxis sau nu? Ioana072498 Ioana072498 Buna seara! As dori sa stiu daca este malpraxis sau nu, am sa povestesc pe scurt. Am avut o operatie ortognatică, totul a iesit bine, exceptând durerile ... (vezi toată discuția)
Accident rutier in polonia biarazvi biarazvi Buna ziua, ma numesc Popescu Razvan-Andrei, am 19 ani, iar in data de 29.09.2010 am avut un accident in Polonia la Chojnice(eu eram cu un prieten care ... (vezi toată discuția)