avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Experienta neplacuta cu clinica stomatologica
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Experienta neplacuta cu clinica stomatologica

Buna seara,

Din pacate am avut si am o experienta fff neplacuta cu o clinica stomatologica si vreau sa imi fac dreptate. Totul a inceput acum aproximativ 5 ani cand din cauza unei probleme dentare (dinti strambi) am decis sa imi pun aparat dentar pentru a rezolva aceasta problema. Am ajuns sa parcurg acest tratament la clinica cu pricina unde primul medic ortodont cu care am inceput acest proces si cu care am “colaborat” in jur de 2-3 ani a ales sa plece si sa si lase pacientii cu ochii in soare. Ulterior clinica a justificat ca aceasta a plecat pentru ca a administrat niste tratamente gresit si cauta un inlocuitor. Din nefericire si eu ma numaram printre acele cazuri nefericite.. dantura mea avea un aspect cat de cat frumos insa ramasesera niste spatii goale din cauza tratamentului gresit. Apoi a fost angajat un alt medic care a preluat pacientii si am continuat procesul cu acesta, exprimandu mi nemultumirea in prealabil. Daca la primul medic nu sesizam greselile tratamentului nefiind de specialitate si acordand increderea mea ca si pacient unui medic avizat, la acest al doilea medic am sesizat si anume migrarea liniei mediane ce conferea un aspect inestetic si incorect al dintilor plus nealinierea corecta a acestora. Am expus nemultumirea mea acestuia si intr un final mi a dat dreptate, insa dand vina cumva pe primul medic. Specific ca la acest al doilea medic rezultatele au fost clar mult mai proaste si evidente. Dupa discutia purtata cu acesta a urmat o perioada in care s a incercat “rezolvarea” problemei insa lucrurile “evoluau” incet si nu prea promitator ca in final si acesta sa plece si clinica sa angajeze un alt medic de care am fost preluata. Din pacate nici acesta nu m a ajutat prea mult, iar rezultatele au fost din nou neplacute culminand cu o recomandare pt a imi face o radiografie pentru ca port deja de multa vreme aparat dentar, iar concluzia nu a fost una buna pentru mine si mai exact ca deja radacina dintilor mei este afectata si risc sa imi pierd dintii ceea ce face imposibila purtarea aparatului dentar pe viitor si insemnand ca nu se mai poate face nimic pt corectia liniei mediane si imi recomanda sa imi dau aparatul jos asa, iar singura solutie de a avea o dantura frumoasa si corecta este alegerea unor fatete dentare pe banii mei. In final, tragand linie dupa un proces anevoios, dureros si costisitor am venit la aceasta clinica cu o problema (dinti strambi) si plec cu alte probleme si greseli din cauza neprofesionalismului atat a clinicii, cat si a medicilor. Specific ca am incercat sa ma duc la alte clinici pentru continuarea tratamentului, insa fara rezultat caci nimeni nu a vrut sa preia cazul meu. In acest moment doresc sa imi fac dreptate.. care sunt demersurile pe care trebuie sa le urmez?

Multumesc anticipat pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: Livius Laslau , Consilier juridic 18:07, 14 Februarie 2025
Bună seara,
Vă recomand să luați legătura cu un avocat care să vă îndrume în demersurile pe care trebuie să le faceți în instanță. Prezentați-i toate dovezile pe care le laveti, inclusiv bonurile cu plățile pe care le-ați efectuat.
Succes și numai de bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri pentru tratament ortodontic ineficient - medicul refuza asumarea greselilor larisa_b larisa_b Buna ziua, Situatia pentru care va rog sa imi acordati cateva indrumari este urmatoarea: in 2012 am mers la ortodont, colaboratorul medicului stomatolog ... (vezi toată discuția)
Venituri din prestari servici alinacostea alinacostea Veniturile din prestari servici sunt asimilate veniturilor din consultanta?Multumesc! (vezi toată discuția)
Chitanta de la medicul ortotont AndreaKarp AndreaKarp Buna ziua Am inceput tratamentul ortodontic acum 10 luni si la fiecare sedinta nu am primit niciodata nicio chitanta de la dansa, mi-am pus aparat dentar pt ... (vezi toată discuția)