avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Chitanta de la medicul ORTOTONT
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Chitanta de la medicul ORTOTONT

Buna ziua

Am inceput tratamentul ortodontic acum 10 luni si la fiecare sedinta nu am primit niciodata nicio chitanta de la dansa, mi-am pus aparat dentar pt un spatiu intre dinti de nici 3mm ,mi se pare ca deja am stat enorm de mult cu el si am mai vazut un topic pe-aici in care cineva a avut probleme cu dantura dupa tratamentul ortodontic si nu putea sa dea in judecata medicul respectiv din lipsa de dovada cum ca a fost la el (chitanta,factura). Mi-e teama sa nu am aceeasi problema.
Dupa ce au trecut deja 10 luni de colaborare cu aceasta doamna ortodoanta care vine odata pe luna in oras ,pot sa ii cer acum chitanta pe toate lunile care am fost la dansa? Sau de acum inainte?
Va rog vreau informatii cat mai clare si exacte!

Multumesc frumos si va doresc un AN NOU FERICIT!!
Ultima modificare: Duminică, 7 Ianuarie 2018
AndreaKarp, utilizator
Cel mai recent răspuns: Biancamarianaa , utilizator 02:05, 11 Mai 2022
Ai primit răspuns ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri pentru tratament ortodontic ineficient - medicul refuza asumarea greselilor larisa_b larisa_b Buna ziua, Situatia pentru care va rog sa imi acordati cateva indrumari este urmatoarea: in 2012 am mers la ortodont, colaboratorul medicului stomatolog ... (vezi toată discuția)
Malpraxis? Carla Maria Carla Maria Buna ziua! Se poate considera ca un medic ortodont a facut malpraxis? In urma cu 2 ani si o luna (20 septembrie 2017) am apelat la un medic ortodont pentru ... (vezi toată discuția)
Am încheiat colaborarea cu un stomatolog care, conform planului ... AliaXa AliaXa Am încheiat colaborarea cu un stomatolog care, conform planului de tratament, trebuia să-mi scoată 3 dinți, dar a scos 4 (2 simultan la ultima ședință). ... (vezi toată discuția)