avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Programul Prima Casa
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Programul Prima Casa

Buna ziua,
In cazul in care am achizitionat o locuinta prin programul PRIMA CASA inainte de casatorie, iar pe actul de credit/propietate sunt trecut doar eu, sotia poate aplica pentru programul PRIMA CASA?
din cate am citit este un art. care suna in felul urmator:
la data solicitării creditului garantat, declară pe propria răspundere fie că nu deţin în proprietate exclusivă sau împreună cu soţul ori soţia nicio locuinţă, indiferent de modul şi de momentul în care a fost dobândită, fie că deţin în proprietate exclusivă sau împreună cu soţul ori soţia cel mult o locuinţă, dobândită prin orice alt mod decât prin Program, în suprafaţă utilă mai mică de 50 m2;
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Prima casa Mara26111985 Mara26111985 Buna ziua. Eu si sotul meu am vrea sa ne inscriem la prima casa, dar avem o situatie mai speciala si nu stim daca ne incadram. El a primit mostenire de la ... (vezi toată discuția)
Proprietate exclusiva? raptory2003 raptory2003 Buna ziua, Sunt in urmatoarea situatia: in urma decesului tatului meu, in urma succesiunii, mi-au revenit 3/8 parti dintr-un imobil. Conform Legii ... (vezi toată discuția)
Prima casa? eses eses Buna ziua, As dori sa contractez anul viitor un credit Prima Casa. Problema este ca in momentul de fata detin un apartament obtinut prin Contract de vanzare ... (vezi toată discuția)