avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... taxa timbru
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

taxa timbru

Buna ziua. Pt o contestatie la titlu vizand un contract bancar se plateste taxa de timbru ca in cazul contestatiei la executare?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 14:38, 11 Mai 2017
In cazul in care prin contestatia la executare silita se invoca,in conditiile art.712 alin(2) din Codul de procedura civila,si motive de fapt sau de drept privitoare la fondul dreptului,taxa de timbru se stabileste potrivit art.3 alin(1)[Art.10(3)] din OUG nr.80/2013 privind taxele judiciare de timbru,adica se plateste la valoarea contestata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru execi=utare silita caraula caraula Se mai plateste taxa de timbru pentru o contestatie la o executare silita. (vezi toată discuția)
Va rog ajutor!-taxe de timbru Gadigav Gadigav Dacă fac contestație la executare trebuie să plătesc vreo taxa? Și dacă da unde și cât? Mulțumesc (vezi toată discuția)
Contestatie executare silita popalucian popalucian Vreau sa stiu daca pot depune eu singur o contestatie impotriva unei executari silite. Daca exista un raspuns , as dori sa imi spuneti si costurile care ... (vezi toată discuția)