avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Lămurire art.74,legea 76/2002 modificată prin OUG ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Lămurire art.74,legea 76/2002 modificată prin OUG 60/2016

Art.74 din legea 76/2002 (modificată),face referire la persoanele care provin din localități defavorizate si care se angajează în alte localități la o distanță mai mare de 15 km de localitatea de domiciliu,sau se referă la persoane care se angajează în localități defavorizate?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:42, 11 Mai 2017
Primele de mobilitate prevăzute la art. 74 şi 75 se acordă persoanelor care au domiciliul sau reşedinţa ori îşi stabilesc noul domiciliu sau noua reşedinţă în zonele prevăzute în Planul naţional de mobilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primesc prima de instalare? Valentin64 Valentin64 Sunt șomer neindemnizat in Reșița jud Caras Severin. Dacă mă angajez și îmi stabilesc reședința la București primesc Prima de instalare? Și dacă ... (vezi toată discuția)
Prima de instalare repatriati edyjohn edyjohn Buna seara, m-am intors de curand din strainatate,m-am angajat,sunt si lucrez in Bucuresti. Pot sa beneficiez de prima de instalare? Probabil ca nu ,,cred eu, ... (vezi toată discuția)
Prima de incadrare Deiniel Deiniel Pentru a beneficia de prima de incadrare in munca(0.5lei/km)trebuie sa ai domiciliul intr-o zona defavorizata?Mentionez ca am domiciliul in Balș/Olt si ma ... (vezi toată discuția)