avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 342 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Lămurire art.74,legea 76/2002 modificată prin OUG ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Lămurire art.74,legea 76/2002 modificată prin OUG 60/2016

Art.74 din legea 76/2002 (modificată),face referire la persoanele care provin din localități defavorizate si care se angajează în alte localități la o distanță mai mare de 15 km de localitatea de domiciliu,sau se referă la persoane care se angajează în localități defavorizate?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:42, 11 Mai 2017
Primele de mobilitate prevăzute la art. 74 şi 75 se acordă persoanelor care au domiciliul sau reşedinţa ori îşi stabilesc noul domiciliu sau noua reşedinţă în zonele prevăzute în Planul naţional de mobilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima de instalare repatriati edyjohn edyjohn Buna seara, m-am intors de curand din strainatate,m-am angajat,sunt si lucrez in Bucuresti. Pot sa beneficiez de prima de instalare? Probabil ca nu ,,cred eu, ... (vezi toată discuția)
Prima de incadrare Deiniel Deiniel Pentru a beneficia de prima de incadrare in munca(0.5lei/km)trebuie sa ai domiciliul intr-o zona defavorizata?Mentionez ca am domiciliul in Balș/Olt si ma ... (vezi toată discuția)
"prima chirie" / prima de instalare au intrat in vigoare? Just Mihai Just Mihai Prima de instalare se poate accesa doar daca respecti planul de mobilitate? Te muti/cazezi intr-o localitate din zona defavorizata sau sediul firmei la care te ... (vezi toată discuția)