avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua

as dori sa reclam un administrator de complex,unde si cum anume sa procedez?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:26, 13 Mai 2017
Daca vorbiti despre incalcari ale legislatiei muncii , atunci puteti sesiza ITM-ul/Inspectia Muncii.
Problema este ca am fost la o firma de paza la acest complex,aceasta sa schimbat,o parte din cei vechi au ramas,o parte nu,desi nu am avut nici-o abatere.a zis doar ca asa vrea el.nu poate sa-mi interzica dreptul la munca nimeni,mai ales sa nu ai abateri.am dreptate?multumesc astept rasp dvs
Bună ziua!

Dacă firma s-a schimbat, presupun că dvs. nu aveți contract de muncă cu firma nouă. Nu aveți nicio legătură cu administratorul de la respectiva clădire, ci cu firma care v-a angajat ca să lucrați acolo. Doar cu ei trebuie să discutați!
Noul angajator nu are nicio obligatie legala sa va angajaeze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatia de proprietari - refacturare paza catre o firma Costina_Madalina Costina_Madalina Buna ziua Suntem un ansamblu rezidential care platim paza prin intermediul unui contract de administrare. Unul dintre posturile de paza deserveste atat ... (vezi toată discuția)
Hartuire si santaj leorot leorot Sunt administratorul unei firme de taxi. In 2008 am avut un taximetrist angajat la negru, pe care l-am dat afara in urma insusirii de catre acesta a unor sume ... (vezi toată discuția)
Obligata sa demisionez prepelita mariana prepelita mariana sunt casier la un hypermarchet din bucuresti ,am lucrat pana in anul 2007 decembrie 31 iar din 1 ian 2008 am intrat in prenatal ;am stat 2 ani in concediu de ... (vezi toată discuția)