avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Retrocedare pamint
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Retrocedare pamint

Va rog, o persoana avizata, daca se poate sa-mi raspunda la urmatoarele intrebari :
- Se mai poate face cerere pentru retrocedarea pamantului ,mostenire de la parinti ?

-Cu pot intra in posesia titlului de proprietate (unul din mostenitori are titlul de proprietate ) imi poate elibera primaria o copie legalizata )?
Multumes anticipat !

Alte discuții în legătură

Pierdere titlu de proprietate Ang21 Ang21 Salut! Imi poate spune cineva ce ar trebui sa fac pentru a dobandi un duplicat al unui titlu de proprietate, in cazul pierderii originalului?:( (vezi toată discuția)
Retrocedare - punerea in executare a unei hotarari judecatoresti elenasimpalean elenasimpalean buna ziua,de 7 ani de zile mama mea s-a judecat cu primaria sibiu pt retrocedarea unui pamint mostenit de la parintii ei (acest pamant a fost luat de ... (vezi toată discuția)
Probleme retrocedare terenuri vsoare vsoare Am si eu trei intrebari: 1. Ce demersuri trebuie indeplinite pentru a solicita retrocedarea unei proprietati dupa expirarea termenului prevazut de lege? 2. ... (vezi toată discuția)