avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Retrocedare - Punerea in executare a unei hotarari ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Retrocedare - Punerea in executare a unei hotarari judecatoresti

buna ziua,de 7 ani de zile mama mea s-a judecat cu primaria sibiu pt retrocedarea unui pamint mostenit de la parintii ei (acest pamant a fost luat de comunisti),iar luna trecuta am castigat irevocabil pamintul dar primaria nu face nimic in acest sens.Executorul care se ocupa de caz a zis ca a facut o hirtie catre primariea Sibiu pt punere in posesie iar primaria a raspuns ca a facut o hartie mai departe catre BUCURESTI (NU AM INTELES UNDE ANUME SI DE CE)care nu are o data limita pt a raspunde solicitarii facute de primarie.
intrebari:
1. Este posibil asa ceva, sa raspunda Bucurestiul pt un pamint care apartine de primaria Sibiu?
3.Ce putem face mai departe sa putem intra in posesie cat mai repede?
4.Daca pamantul respectiv este ocupat ,primaria e obligata sa ne dea in alta zona echivalentu valorii pamantului nostru sau plata in bani?
5.Primaria are o perioada limita de obligare de punere in posesie de la primirea sentintei irevocabile?
Multumesc anticipat.
Daca terenul este liber se va restitui in natura.Probabil Primaria s-a adresat la ANRP (Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor ) .Daca terenul este ocupat ,veti primi un alt teren sau echivalent in bani .Termenul este de 3 ani .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punere in posesie teren stanculumintza stanculumintza Ca o scurta descriere a cazului In 2006 comisia judetena pt stabilirea dreptului de proprietate a reconstituit dreptul de proprietate al tatalui meu pe 9,5 ... (vezi toată discuția)
Drept la mostenire,succesiune, partaj casa,pamint si padure doior doior Bunica(mama mamei mele) a murit in 1990 si nu au ramasca mostenitori decit unchiul meu cu sotia si cu copilul acestora , cu mine si fratele meu sa împartim ... (vezi toată discuția)
Documente necesare pentru declararea unui imobil retrocedat Marta Tot Marta Tot Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti care sunt documentele necesare pentru declararea unui imobil retrocedat si, eventual, cronologia demersurilor si a ... (vezi toată discuția)