avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vechime in munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vechime in munca

Daca pe perioada indeplinirii stagiului militar am fost detasat la munca la mina, de unde pot sa imi iau documentele justificative pentru vechime, de la Institutul Minier sau de la CMJ (Casa de pensii MApN)?
Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Joi, 11 Mai 2017
k27lau, utilizator
Despre ce perioada este vorba?
1983-1984
noiembrie 1983- aprilie 1984
Chiar daca v-ati adresa uneia din cele doua isntitutii , nu cred ca veti obtine ceva, intrucat in cazul dvs probabil ca pe durata stagiului militar ati fost trimis sa munciti in mina - asa cum se facea si in alte sectoare de activitate.

Stagiul militar se considera stagiu de cotizare asimilat, conform Legii 263/2010.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stagiul militar + cursurile universitare sunt considerate vechime in munca ? cornelvld cornelvld Buna ziua am efectuat stagiul militar obligatoriu in perioada septembrie -1981 aprilie 1983 , studii universitare (politehnica )in perioada septembrie ... (vezi toată discuția)
Aplicare coeficient spor vechime luând in considerare studiile superioare si serviciul militar pt pensie limita de virsta 1dragon6 1dragon6 Am urmat la zi institutul politehnic Bucuresti intre 1977 si 1982 (cinci ani ingineri zi), si la un an dupa ce am inceput sa lucrez am efectuat stagiul militar ... (vezi toată discuția)
Pensie civila refuzata - zero puncte Cristianc1 Cristianc1 Buna ziua. Tatal meu este pensionar militar. A lucrat si in civilie inainte si dupa perioada militara, 14 ani si 6 luni in total in civilie. Implinind recent ... (vezi toată discuția)