avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire salariu pe indemnizatie de maternitate ?
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire salariu pe indemnizatie de maternitate ?

Buna ziua,

As vrea sa stiu daca un executor judecatoresc se poate dispune poprirea pe indemnizatie de maternitate ca pe orice alt venit, sau acesta este o exceptie !
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 12:44, 15 Mai 2017
Este o exceptie, in sensul ca alocaţiile de stat şi indemnizaţiile pentru copii, ajutoarele pentru îngrijirea copilului bolnav, ajutoarele de maternitate, cele acordate în caz de deces, bursele de studii acordate de stat, diurnele, precum şi orice alte asemenea indemnizaţii cu destinaţie specială, stabilite potrivit legii, nu pot fi urmărite pentru niciun fel de datorii.
E posibil orice, deşi nu e legal. Sunt multe cazuri de genul ăsta. Cel mai sigur este sa soliciti indemnizatia prin poşta.
Numai dacă primești prin CONT BANCAR indemnizația ți-o poate popri executorul, prin faptul că-ți blochează contul.
Dacă primești prin POȘTĂ indemnizația, poți dormi liniștit, că nu poate fi poprită la sursă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire indemnizatie crestere copil plasttech plasttech Buna ziua Intrucat nu am mai platit rata la o banca am primit de la un executor judecatoresc cererea de poprire pt toate conturile mele. Eu nu am decat unul ... (vezi toată discuția)
Poprire, venituri exceptate coryred coryred Buna dimineata, in cazul unei executari silite poprirea se face pe salariu,dar si pe alocatia /pensia de intretinere a copilului? (vezi toată discuția)
Poprire banca dan197 dan197 Buna ziua. Am poprire in banca data de serviciul de impozite si taxe . Este posibil sa mi se opreasca suma din banca ? (vezi toată discuția)