avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenda ANAF
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenda ANAF

Mi-am cumparat o masa de biliard, pentru folosinta proprie, dar la un moment dat au venit niste prieteni sa joace si ei, dupa asta au mai adus si ei prieteni de ai lor...si am zis ca ceilalti sa-mi dea 10 lei pentru folosirea biliardului. Asta s-a intamplat de vreo 5-6 ori, pe cand m-am trezit cu un controlor ANAF la mine in casa, ca la mine functioneaza o sala de jocuri, fara sa am autorizatie de functionare, si ca cer bani de la "clienti" fara sa dau bon fiscal sau chitanta. Plus ca unul dintre "jucatori" a si recunoscut ca mi-a dat 10 lei ca sa poate sa joace biliard. Ghinionul meu ca am mai desfacut si 2 sticke de bere, asa ca din opinia controlorului mai vand si bauturi. La ce sa ma astept? Eram obligat sa-l las pe controlor sa intra in casa, sau puteam sa ma opun? Daca nu am fost prins luand bani de la altii pt posibilitatea de a juca biliard, si doar prin vorbe se demonstreaza acest fapt, ce poate sa-mi faca Anaf-ul?
Cel mai recent răspuns: Sebastian Simon , Avocat 17:29, 14 Mai 2017
Buna ziua!

Nu vad o incalcare a legii in speta dvs.

Cu stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate cladi un proces solid pe urmatoarele considerente...? daniel_gl_84 daniel_gl_84 buna ziua, probabil subiectul pe care-l propun e putin deplasat insa in agonia mea mi-a venit aceasta idee pe care eu o consider oarecum solida...dar nu stiu ... (vezi toată discuția)
Sotul jucator de pacanele ameninta ca-mi ia tot din casa (la partaj) sierra sierra Buna seara. Am nevoie de niste sfaturi serioase. Nu am pe cine sa intreb si am incredere in forumul asta. Mi-e greu sa scurtez povestea dar o sa ... (vezi toată discuția)