avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... TV Sala de asteptare/Muzica ambientala/UPFR
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

TV Sala de asteptare/Muzica ambientala/UPFR

Buna ziua, astazi a trecut pe la cabinetul stomatologic al sotiei, un domn de la UPFR (uniunea producatorilor de fonograme din romania) pretinzand ca trebuie sa platim o taxa per TV (avem 2) pentru ca ele functioneaza in sala de asteptare si intr-un cabinet din cele 4 existente la locatie. De asemenea pentru ca intr-un alt cabinet colocat, de fizioterapie, se asculta muzica de pe Youtube, a fost somata si domnisoara de acolo sa incheie un contract cu ei. Am nevoie de lamuriri pentru ca mi se pare un pic absurd tinand cont ca televizoarele merg in general pe canale de stiri. Va multumesc anticipat pentru ajutor
Cel mai recent răspuns: Horatiu Coldea , Consultant de business 17:25, 29 Mai 2018
Legea 8/1996, modificata in martie 2018, ne ofera posibilitatea sa va oferim un catalog de peste jumatate de milion de piese muzicale asupra carora detine drepturile de autor si drepturile conexe.
Astfel, nu mai trebuie sa platiti nicio taxa catre organismele de gestiune colectiva UCMR-ADA, UPFR si CREDIDAM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tv sala asteptare cabinet stomatologic big_savu big_savu Buna ziua, astazi a trecut pe la cabinetul stomatologic al sotiei, un domn de la UPFR (uniunea producatorilor de fonograme din romania) pretinzand ca trebuie ... (vezi toată discuția)
Legalitate solicitare licenta pentru muzica ambientala ovi47 ovi47 Buna ziua, Intr-un salon de infrumusetare este un televizor(cu contract televiziune prin cablu).Zilele trecute,in timp ce se asculta muzica pe un post de ... (vezi toată discuția)
Muzica în cafenea andreeakristina andreeakristina buna ziua, in cazul in care deschid o cafenea in care vreau sa pun muzica sau sa ruleze programe tv, ce autorizatie am nevoie sau unde se platesc drepturile ... (vezi toată discuția)