avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Accize, alte taxe TV sala asteptare cabinet stomatologic
Discuție deschisă în Accize, alte taxe

TV sala asteptare cabinet stomatologic

Buna ziua, astazi a trecut pe la cabinetul stomatologic al sotiei, un domn de la UPFR (uniunea producatorilor de fonograme din romania) pretinzand ca trebuie sa platim o taxa per TV (avem 2) pentru ca ele functioneaza in sala de asteptare si intr-un cabinet din cele 4 existente la locatie. De asemenea pentru ca intr-un alt cabinet colocat, de fizioterapie, se asculta muzica de pe Youtube, a fost somata si domnisoara de acolo sa incheie un contract cu ei. Am nevoie de lamuriri pentru ca mi se pare un pic absurd tinand cont ca televizoarele merg in general pe canale de stiri. Va multumesc anticipat pentru ajutor
Cel mai recent răspuns: Boeriu Catalin , Consultant asigurari 08:02, 14 Iunie 2017
Holurile, salile de asteptate, receptiile , etc. sunt si ele asimilate spatiului public. Ca atare, legea pretinde o taxa pentru difuzare programe in spatiille publice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tv sala de asteptare/muzica ambientala/upfr big_savu big_savu Buna ziua, astazi a trecut pe la cabinetul stomatologic al sotiei, un domn de la UPFR (uniunea producatorilor de fonograme din romania) pretinzand ca trebuie ... (vezi toată discuția)
Hotel - licenta muzica la tv iuliana99 iuliana99 Buna ziua, Hotelurile sunt obligate sa isi platesca licenta pentru fonograme(muzica)? Mentionez ca exista doar televizoare in camere si unul in receptie. ... (vezi toată discuția)
Autorizatie neexclusiva de la upfr veronica ciucanu veronica ciucanu Am o cofetarie si se asculta muzica ambientala de pe stick inregistrat de noi .Am autorizatie de la UCMR-ADA.Cei de la UPFR zic ca imi trebuie si de la ei ... (vezi toată discuția)