avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... despagubire intre frati
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

despagubire intre frati

buna,as dori sa stiu,daca sora mea poate sa mi ceara despagubire pe o mostenire a parintilor nostrii ...cat doreste ea,mai precis este vorba de un apartament cu o camera,la care are pretentii financiare supra evaluate,pretul pietei fiind in jur de 24000/26000euro,eu oferindu/i 12500 euro pentru a o despagubi,dar ea nu doreste aceasta suma ci 15000 euro,ce pot face in acest caz deoarece eu nu doresc sa vand casa parinteasca cu nici un pret.,ea insa tot asta isi doreste,si banii pe care doresc sa/i ofer i/am strans destul de greu,iar suma de 15000 e exagerata.
Cel mai recent răspuns: marian1969tm , utilizator 14:50, 13 Mai 2017
Dacă nu vă înțelegeți asupra despăgubirii veți ajunge probabil în instanta. Se va face expertiza și instanta va stabili care că fi sulta . Dvs cum ați stabilit ce suma sa-i dați surorii? Mergeți la un notar și întrebați sau la o agenție imobiliara.
eu i/am oferit 12500 de euro,dar ea vrea 15000 ca asa a vazut ea preturile.Valoarea ei este intre 24000 si 26000 de mii de euro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere mostenire daniela0110 daniela0110 Suntem 4 frati (1 frate si 3 surori), toti majori,cu familii.In urma cu un an parintii au decedat.A ramas casa parintilor sa o impartim.Unul din frati ar vrea ... (vezi toată discuția)
Partaj constantinhogas constantinhogas Buna seara,problema mea este.Inurma divortului de sotia mea urmeaza sa facem partajul,acesta deja a pretins o suma mare de bani pe care eu nu stiu daca o pot ... (vezi toată discuția)
Partaj proprietate cochintu cochintu buna ziua.as dori sa fiu ajutat sa aflu raspunsul corect la unele intrebari.am sa explic pe scurt situatia.exdista un apartament unde mostenitori sant ... (vezi toată discuția)