avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract mecenat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract mecenat

Buna ziua
Am o colectie de retro IT si am avut expozitii prin tara. Sunt angajat cu norma intreaga la o firma.
Exista posibilitatea sa inchei un contract de mecenat cu firma la care lucrez avand ca tema "achizitionarea de materiale pentru organizarea si prezentarea colectiei la expozitii"? sau ceva de genul acesta?
Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 12 Mai 2017
blindguardian, utilizator

Alte discuții în legătură

Cod caen organizare expozitii blindguardian blindguardian Buna ziua Am o colectie de Retro IT si din cand in cand organizez expozitii in diverse locatii in tara. Momentan sunt doar persoana fizica neautorizata si ... (vezi toată discuția)
Angajat in acelasi timp in doua tari in ue la doua companii diferite Cristi123321 Cristi123321 Va salut, Sunt angajat cu norma intreaga/contract de munca in Romania in domeniul IT. Ma voi muta in alta tara in UE. Doresc sa lucrez in continuare full ... (vezi toată discuția)
Contract colectiv de munca elenalili elenalili Buna ziua, am o intrbare vis-a-vis de incheierea CCM in societate. Firma are 22 de angajati incepand cu 01oct 2009, din care numai 13 angajati sunt cu norma ... (vezi toată discuția)