avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Contributia CAS in anii 1972-1977
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Contributia CAS in anii 1972-1977

Va rog mult sa ma ajutati cu un sfat. Am fost angajatul primariei ca casier-remizer in anii 1972-1977. Nu mi s-a intocmit carnet de munca in acea vreme iar in 1990 am plecat definitiv in Germania.Primaria mi-a eliberat o adeverinta cu vechimea in care a mentionat vechimea reala si contributia de 2% pentru pensii, dar salarii nereale. Ulterior Primaria mi-a mai eliberat inca 5 adeverinte diferite intre ele in care doar salariile sint reale cu mentiunea "s-a retinut doar impozitul pe venit", dar vechimea nu corespunde.Eu am doar decizia de angajare si decizia prin care a incetat angajarea mea, iar Primaria sustine ca in arhiva nu exista contractul meu de munca. Va rog mult sa-mi spuneti cine avea obligatia sa plateasca contributia CAS in acea perioada si daca exista un articol de lege in acest sens. Sint disperat intrucit cu acele adeverinte nu mi s-a recunoscut vechimea nici in tara si nici in Germania. Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Vechime in munca ergisela ergisela Sotul meu a lucrat la primaria din comuna intre anii 1971- 1976 ca casier/remizer. Nu i s-a intocmit carte de munca in acea vreme iar noi in 1990 am plecat ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca ContSters238389 ContSters238389 Buna ziua, sotul meu a lucrat la primarie intre anii intre 1972-1976 ca casier cca. 3 ani si 8 luni). Secretarul primariei i-a eliberat 5 adeverinte cu ... (vezi toată discuția)
Carte de munca pierduta viliamusa viliamusa O zi buna Am pierdut cartea de munca si nu stiu ce sa fac ! pentru depunerea dosarului de pensionare, eu traiesc in Italia acum, dar am multi ani de munca in ... (vezi toată discuția)