avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... poprire pe cont
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

poprire pe cont

buna seara.am o intrebare.sunt angajat de cateva luni si acum doua zile cand sa scot salariul dupa card bancar,surpriza..nu puteam sa il folosesc.am sunat la banca si mi sa spus ca am poprire pe conturi si nu mai pot folosi cardul,trebuie sa ma duc la banca cu actul de identitate si sa scot diferenta de bani..eu nu am primit nici-o instintare,nici acasa nici la locul de munca..pur si simplu m-am trezit cu contul blocat..va rog sa ma indrumati sau sa ma lamuriti cum as putea sa scap de aceasta poprire pentru ca mie nu mi se pare in regula aceasta poprire.multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:49, 14 Mai 2017
Mergeti la banca si vedeti la cererea cui aveti poprire , luati legatura cu executorul si vedeti pt ce vi s-a inffintat poprirea si formulati contesttaie la executare in termen de 15 zile, daca aveti de ce contesta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocare cont banca si altele de catre alta banca sorinelul22 sorinelul22 Buna ziua!!!Pentru ca nu am mai platit rata de ceva timp celor de la ....P..acestia mi-u blocat toate conturile de la toate bancile.As dori sa stiu daca nu era ... (vezi toată discuția)
Se poate pune poprire pe cardul de credit? ami20021968 ami20021968 Din documentarile facute pana acum, in ceea ce priveste poprirea pe salariu, am constatat ca abuziv( de catre banca si executorul judecatoresc) se pot bloca ... (vezi toată discuția)
Poprire asupra salariului pentru datorie card de cumparaturi letyerno letyerno Buna ziua , in urma cu 5-6 ani am primit in posta un card de cumparaturi fiind clienta fidela a unui magazin de electrocasnice.... am utilizat cardul,si am ... (vezi toată discuția)