avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionar dar Neasigurat
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionar dar Neasigurat

Buna ziua,tatal meu a primit decizia de pensionare-pensie de invaliditate- si prima pensie,dar cand am mers pentru retea la medicul de familie mi-a spus ca nu apare ca find asigurat.
Un pensionar neasigurat?
Ma puteti lamuri va rog,multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 15:37, 14 Mai 2017
A fost angajat si asigurat?

Verificati aici

[ link extern ]
Da,a fost.Am luat reteta si acum o luna jumate si nu a fost nici o problema.Acum apare neasigurat,si in aplicatie apare tot neasigurat desi este pensionar cu drepturi 100%
Poate sa fie o eroare de sistem. Solicitati lamuriri la casa de sanatate judeteana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apar ca neasigurat la cass AndinBMA AndinBMA Buna seara Sunt pensionat pe caz de invaliditate gradul III si de la inceputul lunii ianuarie mi-am gasit de lucru un part time de 2 ore pentru care s-a ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate pentru schizofrenie arriana81 arriana81 Buna ziua, am un prieten care are 35 de ani,iar la varsta de 28 de ani ( din 2005) s-a imbolnavit, la inceput a fost diagnosticat cu episod psihotic ... (vezi toată discuția)
Coasigurat 1958ssilviu 1958ssilviu buna seara ,sotul unei pensionare care nu are venituri este coasigurat ? (vezi toată discuția)