avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Suprafata minima pentru constructie a unei case .
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Suprafata minima pentru constructie a unei case .

7
Suprafata minima pentru constructii

Buna ziua

As dori sa va intreb care este suprafata de pamant minima necesara pentru a construi o casa in oras.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Zaki86 , utilizator 20:13, 14 Mai 2017
Suprafaţa minimă a parcelei de teren respective trebuie să fie de 150 mp, pentru clădiri înşiruite, şi de minimum 200 mp, pentru clădiri amplasate izolat sau cuplate. În HG nr.525, din 27 iunie 1996, republicată, găsiţi prevederile care vă interesează, la art.30.
Multumesc....problema este ca am 315 mp dar terenul este in panta ...din cate am inteles ca am voie doar 15 la suta din suprafata sa construiesc si nu inteleg de ce daca fac o temelie destul de solida.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie constructie laurentiuu laurentiuu Ce latime trebuie sa aiba un teren pentru a putea construi pe el? (articolul si legea) Am un teren de 9 m deschidere in mediu rural (vezi toată discuția)
Suprafata minima pe care poti construi? deschidere? Dumitruvalentin12345 Dumitruvalentin12345 Buna ziua, vreau sa achizitionez un teren cu o deschidere de 9m si 30m lungime si vroiam sa stiu daca pot costrui o casa p+m, vreau sa stiu daca exista vro ... (vezi toată discuția)
Reclamații din partea vecinilor cu privire la dimensiunile terenului Elena1991 Elena1991 Buna ziua! Dețin un teren intravilan cu o deschidere de 8,70 m pe care am obtinut autorizație de constructie pentru casa. Problema este ca unul din vecini a ... (vezi toată discuția)