avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Strecurarea in sentinta civila a unui nume si a unor ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Strecurarea in sentinta civila a unui nume si a unor date straine de cauza

Buna ziua,

Am intampinat urmatoarea problema: in considerentele sentintei civile, imediat dupa ce scrie : "analizand actele si lucrarile dosarului, tribunalul retine urmatoarele" este trecuta o fraza care contine un nume strain de cauza si niste date straine de cauza. Dupa aceasta fraza explicatiile sunt corect date in legatura cu cauza dedusa judecatii (probabil prima fraza au copiat-o gresit la redactare dintr-un alt dosar cu obiect similar, cu numele altui reclamant din alta cauza).
Ce trebuie sa fac in acest caz si in cat timp trebuie sa ma adresez instantei?
Multumesc anticipat :)
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:48, 14 Mai 2017
Sesizati oficial presedintele instantei care a dispus hotararea despre eroarea materiala constatata -cu rugamintea de indreptare a acesteia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Control judiciar ??? arcopal arcopal Buna ziua,intr-un dosar civil de \"partaj bunuri comune\" dupa ce instanta s-a pronuntat pe fond, s-a facut o cerere de indreptare eroare materiala si lamurire ... (vezi toată discuția)
Eroare formulata intr-o decizie civila - help viorica56 viorica56 Buna seara va rog sa ma ajutati nu stiu ce am de facut si unde ar trebui sa apelez cu privire la o eroare formulata intr-o decizie civila. pronuntata de ... (vezi toată discuția)
Penal-indreptare eroare materiala sau desfiintare cu trimitere spre rejudecare? ContSters53919 ContSters53919 Inculpatul [b]M.C.A.[/b] a fost trimis in judecata pentru savarsirea unei infractiuni. Prima instanta a dispus condamnarea lui [b]M.C.F.[/b] la o pedeapsa cu ... (vezi toată discuția)