avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Folosirea unei marci inregistrate in film
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Folosirea unei marci inregistrate in film

Buna seara,
De putina vreme am aflat ca marca mea a fost folosita intr-un film, si nu doar intr-o secventa. Pe toata durata filmului a fost folosita o masina inscriptionata clar cu marca, se vorbeste explicit despre marca si firma in tot acest timp. Eu nu am dat acordul de a se folosi marca pe acea masina si nici sa se foloseasca producatorul de ea in scenariu. Precizez ca este vorba de o marca la clasa 39, dar si la clasele 12 si 35. In film, este vorba de un sofer al firmei care negociaza si primeste bani pentru savarsirea unei infractiuni, in felul acesta aducand prejudiciu de imagine atat marci cat si firmei.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 14:08, 16 Mai 2017
Daca actiunea din film e imaginara si prejudiciul de imagine este tot imaginar.

Altfel, jurnalistii pot incalca anumite drepturi cu conditia de a lucra in interes public. Nu oricine este jurnalist.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare marca (identica), clase diferite luciannitu luciannitu Buna seara, Detin o marca nationala, la clasele 12,35 ( marca verbala) si 39 NISA ( marca combinata). Firma are ca obiect de activitate transporturi, adica ... (vezi toată discuția)
Protecþie marcã luciannitu luciannitu Daca am notificat o societete detinatoare a unui site de publicitate ca: 1. Au dat cu buna stiinta user-ul si pass-ul de la contul care il aveam pe siteul ... (vezi toată discuția)
Marca clasa 42 din 2009 interzice folosirea unui nume domeniu de internet luciannitu luciannitu Buna ziua, Ma aflu un fata unei situatii pe care nu o mai inteleg. Avem nume si domeniul de internet \\"www.gxxx.ro\\" din 1996, folosit in transporturi din ... (vezi toată discuția)