avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

carte de munca

Am lucrat in invatamant in perioada 1996-2000 ca titular.In urma demisiei am ratacit cartea de munca.Cum pot obtine un alt act care sa justifice perioada lucratoare ? Mai exista o evidenta salariala din acea perioada ? Unde ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:02, 15 Mai 2017
Reconstituirea vechimii in munca (in cazul in care s-a pierdut carnetul de munca) se face pe baza adeverintelor de vechime, intocmite de catre angajatori/lichidatorii acestora in cadrul carora s-a prestat activitate in baza contractelor individuale de munca sau de catre inspectoratele teritoriale de munca pe baza unei cereri insotita de urmatoarele documente :
- Monitorul Oficial al Romaniei in care s-a publicat pierderea carnetului de munca;
- copie C.I./B.I..

In cazul dvs., va adresati unitatii de invatamant unde ati desfasurat activitatea in perioada respectiva.
Ultima modificare: Luni, 15 Mai 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta vechime gluten gluten In ce conditii se elibereaza o adeverinta de vechime(un fost angajat si a pierdut carnetul de munca ) si ce model de adeverinta se foloseste( este bun modelul ... (vezi toată discuția)
Acte doveditoare vechime in munca ruxyradu ruxyradu Buna ziua, as dori sa stiu ce acte sunt necesare la pensionare pentru perioada de dupa desfiintarea cartilor de munca. (vezi toată discuția)
Buna ziua, imi puteti spune va rog frumos cu cine trebuie sa ... Ion3lia Ion3lia Buna ziua, Imi puteti spune va rog frumos cu cine trebuie sa vorbesc in vederea obtinerii unei adeverinte cu anii de munca prestati in Romania? Doresc sa ... (vezi toată discuția)