avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Intretinere la bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Intretinere la bloc

Buna ziua! Detin un apartament la bloc in Romania. Anul trecut m-am stabilit in strainatate, iar acolo nu mai locuieste nimeni. Am facut o informare scrisa la Administratia blocului, dar ei in continuare imi calculeaza plata intretinerii, lunar, pentru o persoana. Va rog sa ma imi spuneti daca e legal sa platesc intretinerea in aceste conditii. M-ar ajuta sa imi faceti trimitere si la specificarea in Lege.
Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: emilia76 , utilizator 11:23, 15 Mai 2017
Aveti obligatia sa suportati cheltuielile cu intretinerea, reparatiile si administrarea partilor
comune, cheltuielile pe nr. de persoane fiind 0. Legea 230/2007, HG 1588/2007
Ultima modificare: Luni, 15 Mai 2017
dan_crihan, utilizator
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zero persoane la intretinere carmen craiu carmen craiu Pot fi trecute 0(zero) persoane la intretinere? (vezi toată discuția)
Proprietarul nu locuieste de cel putin doi ani cu mici intreruperi in apartament. zdanut zdanut Intr-o asociatie de proprietari exista un apartament nelocuit de 2 ani de zile. A fost doar o vizita de 7 zile in anul 2015. Proprietara locuieste la fica sa ... (vezi toată discuția)
Nereguli in asociatia de proprietari lauriciul lauriciul Buna ziua, problema mea este urmatoarea: de 2 luni mi-a aparut la intretinere suma de 112 ron pentru cheltuieli administrative si salarii, separat de fondul de ... (vezi toată discuția)