avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Plângere penala
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Plângere penala

Buna ziua in data de 23 12 2016 mama mea a fost bătută de concubinul ei foarte urat iar pe data de 08 01 2017 a depus plângerea penală la poliția comunală împreună cu certificatul medico-legal insa nici in ziua de astăzi ei nu au trimis dosarul la procuratura ce se poate face iar el continua sa o amenințe cu bătaia și cu moartea și că o scoate afară din casă. Însă el are o relație conjugală cu o alta persoana în schimb pe ea o terorizează zilnic. Spuneți va rog ce ar trebui sa fac și unde sa apelez va mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Adriano465 , utilizator 09:26, 16 Mai 2017
Buna ziua,
Formulati o solicitare la parchetul de pe lanja judecatoria pe raza careia do,iciliaza mama dumneavoastra solicitand sa va spuna care e stadiul dosarului.
Totodata, mama d-voastra poate sa depuna tot la judecatorie, o cerere pentru ordin de protectie care poate dispune evacuarea concubinului din domiciliul comun pe o perioada de maxim 6 luni si interdictia de a se apropia de mama d-voastra la o distanta de pana la 300 m (exemplu). Trebuie sa depuna cert. medico-legal, sa arate ca a fost facuta plangerea respectiva la Politie si doi martori care sa confirme cele relatate mai sus.
Va mulțumesc frumos sunteți de mare ajutor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama mea a fost bãtutã. ma poate sfatui cineva cum sa procedez? rrondella rrondella Mama mea, handicapata permanent gr.I,accentuat cu insotitor, pe 09.06.2012, in timp ce se afla aproape de gard, in curtea noastra, a fost batuta de unul din ... (vezi toată discuția)
Ce pedeapsa pot primi - uz de spray paralizant Lupse Raluca Lupse Raluca In urma cu 4 sau 5 ani am avut o altercatie cu o verisoara pe care am spreiat-o in fata sau pe haine nu mai tin minte cu sprei paralizant deoarece a sarit la ... (vezi toată discuția)
Evacuare din locuinta a unei persoane fara domiciliu stabil la adresa mr2005 mr2005 Buna ziua, casa in care locuieste mama mea este proprietatea ei si a tatalui care este decedat.Din pacate nu am reusit sa facem succesiunea in urma decesului ... (vezi toată discuția)