avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Permis !
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Permis !

Sa trăiți astăzi am fost la procuror pentru detali și sunt încărcat pe circulație cu auto neimatriculat și uz de fals dosarul este in cercetare ce credeți ca risc nu am antecedente am toate actele de vânzare cumpărare cartea mare mică !
Mașina era pe Germania și numerele erau false dar in actele date de vânzător scriau numerele false care erau pe mașina asigurarea falsa valabilă totul cât sa te păcălească ! Înainte eram când era dosarul la poliție circulație cu auto neimatriculat și cu număr fals acum sint circulație auto neimatriculat și uz de fals ? E mai bine sau mai rău

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neinmatriculat sau fals irine irine buna seara.sa ma lamureasca si pe mine cineva in legatura cu nr provizorii auto!sotul meu a fost oprit in trafic avand autorizatia de circulatie expirata(nr ... (vezi toată discuția)
Permis numere false și neimatriculat Mariusionut1 Mariusionut1 Sa trăiți am fost oprit in trafic pe data de 17-01-2017 cu un auto cu numere false și neimatriculat in brief mare și mic scria numerele false care erau și ... (vezi toată discuția)
Identificata in trafic cu polita rca falsa, permis retinut, intocmire dosar penal enache_nicolae enache_nicolae buna seara,mai zilele trecute am achizitionat un autoturism,in momentul achizitionarii intermediarul de la care am cumparato avand un parc auto nea inmanat ... (vezi toată discuția)