avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... alternativa completare fise de instruire psi si ssm
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

alternativa completare fise de instruire psi si ssm

Buna ziua,

o intrebare la care caut un raspuns, am vreo alternativa ca sa nu completez din pix manual fiecare fisa de instruire albastra si rosie pentru fiecare angajat, adica as vrea sa completez electronic un fisier doc si sa le listez si sa fac dosare pentru fiecare angajat cu instruirea aferenta .

Astept raspunsul dvs cat se poate de urgent posibil va rog mult,

Cu stima,
Adrian
Cel mai recent răspuns: inspectorSSM , utilizator 16:58, 15 Mai 2017
Nu se poate. Legea specifica astfel: Completarea fisei de instruire individuala se va face cu pix cu pasta sau cu stilou, imediat dupa verificarea instruirii
ART. 81 din NM de aplicare a Leg 319/2006 aprobate prin HG 1425/2006
(1) Rezultatul instruirii lucrătorilor în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă se consemnează în mod obligatoriu în fişa de instruire individuală, conform modelului prezentat în anexa nr. 11, cu indicarea materialului predat, a duratei şi datei instruirii.
(2) Completarea fişei de instruire individuală se va face cu pix cu pastă sau cu stilou, imediat după verificarea instruirii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ssm crucy crucy In cazul in care sunt chemat de seful direct pentru a semna fisa de protectia muncii nepunandu-mi la dispozitie vreun material prin care sa ma pot documenta ... (vezi toată discuția)
Itm -ssm si psi rev3enge rev3enge Buna seara, Ajutati-ma va rog cu un raspuns privond urmatoarea intrebare: astazi a venit ITM in control si nu am avut fisele ssm si psi completate la zi, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, la incetarea activitatii, a contractului de munca, ... Pedrosi Pedrosi Buna ziua, La incetarea activitatii, a contractului de munca, (din punct de vedere SSM-SU), se inchid fisele SSM-SU scriind in rubricile de periodic(imediat ... (vezi toată discuția)