avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Buna ziua, La incetarea activitatii, a contractului de ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Buna ziua, La incetarea activitatii, a contractului de munca, ...

Buna ziua,
La incetarea activitatii, a contractului de munca, (din punct de vedere SSM-SU), se inchid fisele SSM-SU scriind in rubricile de periodic(imediat sub ultima instruire periodica) data incetarii raporturilor contractuale sau nu se scrie nimic....
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 10:59, 23 August 2021
Buna ziua,
Se poate face asta daca le arhivati, cu toate ca legea nu va obliga sa faceti asta.
Art. 81 din H.G. 1425/2006
(1) Rezultatul instruirii lucrătorilor în domeniul securității și sănătății în muncă se consemnează în mod obligatoriu în fișa de instruire individuală, conform modelului prezentat în anexa nr. 11, cu indicarea materialului predat, a duratei și datei instruirii.
(2) Completarea fișei de instruire individuală se va face cu pix cu pastă sau cu stilou, imediat după verificarea instruirii.
(3) După efectuarea instruirii, fișa de instruire individuală se semnează de către lucrătorul instruit și de către persoanele care au efectuat și au verificat instruirea.
(4) Fișa de instruire individuală va fi păstrată de către conducătorul locului de muncă și va fi însoțită de o copie a ultimei fișe de aptitudini completate de către medicul de medicina muncii.
(5) Fișa de instruire individuală se păstrează în întreprindere/unitate, de la angajare până la data încetării raporturilor de muncă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ssm si psi flor05 flor05 Cat timp se pastreaza fisele de SSM si PSI daca firma se inchide sau angajatul pleaca din firma (vezi toată discuția)
Fise ssm +su buna ziua, am o situatie pentru care au pareri diferite: ... alecs96 alecs96 Fise SSM +SU Buna ziua, Am o situatie pentru care au pareri diferite: Am angajati temporari care au semnat fisele de SSM la inceputul activiatii. Se ... (vezi toată discuția)
Instruiri ssm 10188 10188 Buna ziua, Hg 1425/2006 prevede ca dupa cele 3 faze de instruire sa se consemneze in fisele de instruire efectuarea acestora. Mai este obligatorie si ... (vezi toată discuția)