avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Somatie dosar de executare
Discuție deschisă în Executare silită

Somatie dosar de executare

buna ziua

astazi am primit o somatie in care se precizeaza ca sunt neovit sa platesc o suma ce consta in taxa de salubrizare (in valoare de 537lei) pe perioada 30.06.2014-30.03.2017, la un apartament in care eu si inca 2 colegi am stat in chirie (cu acte) in perioada 05.09.2012-30.06.2013. in somatie se precizeaza ca in cazul neplatii in 15 zile de la primirea ei voi fi executat silit. in perioada in care am stat noi acolo ne-am platit taxele.
de ce a fost emisa aceasta somatie tinand cont ca al nostru conctract a expirat de mult?
cum trebuie sa procedam sa lamurim lucrurile cu cei de la spit ?
nici unul din noi nu mai locuieste acum in constanta, scrisoarea am primit-o pe adresa de acasa, din buletin.
Ultima modificare: Luni, 15 Mai 2017
chivu24, utilizator

Alte discuții în legătură

Taxa habitat constanta. whiskas whiskas Buna Ziua. Am o problema referitor la taxa de habitat pentru orasul Constanta. Am primit 2 instiintari; una cu titlu executoriu si o somatie. Problema este ... (vezi toată discuția)
Amenzi Marcu P. Marcu P. Bună ziua! Am și eu o problema și încerc sa aflu cum o pot rezolva fără sa ma deplasez în alt oraș..ma puteți ajuta? Este vorba de câteva ... (vezi toată discuția)
Taxa de habitat Georgiana2690 Georgiana2690 Buna seara , am si eu o întrebare : taxa de habitat este legală conform legii ? Adică mai concret , de la primăria unde locuim am primit o scrisoare in ... (vezi toată discuția)