avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa de habitat
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa de habitat

Buna seara , am si eu o întrebare : taxa de habitat este legală conform legii ? Adică mai concret , de la primăria unde locuim am primit o scrisoare in care suntem informati ca vom fi executați silit de către dânșii pentru suma de 550 lei ce reprezinta neplata taxei de habitat din anii cuprinși între 2012-2015. Mentionez ca din martie 2015 taxa a fost plătită lunar, dar din 2012 până în februarie 2015 nu au plătit o. Nu exista niciun fel de contract din 2012 până în prezent cu aceasta firma de salubrizare, dar noi continuăm să plătim aceasta taxa. Mi s a spus de la primărie ca a existat în 2012 un anume proiect pilot prin care fiecare am primit cate o pubela de gunoi in urma unei semnături , atat. In urma acestui proiect ni sa inclus în factura de electricitate aceasta taxa de habitat. Întrebarea mea este ce este de facut si daca este legal cum au procedat in aceasta situatie tinand cont de faptul că în această perioadă 2012-2018 Nu am primit nicio înștiințare cum ca ar trebuie sa achitam aceasta taxa pt anii 2012-2015 , doar aceasta scrisoare cum ca suntem executați silit. Va multumesc. anticipat. O seara frumoasa.

Alte discuții în legătură

E corectă taxa de habitat pentru o casă de la țară, nelocuită? Filia Filia Buna ziua, fratele meu si cu mine avem o casa intr-o comuna Motaieni. Eu traiesc in Germania, el in Romania. Casa nu e locuita. Acum din 2018 primarul a ... (vezi toată discuția)
Taxa habitat, somatie de plata buna ziua. mama, care are domiciliul permanent in bucurești, ... a13 a13 Buna ziua. Mama, care are domiciliul permanent in București, a primit de la poștaș un plic recomdant trimis de Primăria Braniștea din județul ... (vezi toată discuția)
Taxa habitat Okta43 Okta43 Buna ziua, Am o casa de vacanta in comuna Valea Lunga, Dambovita. Acum cateva zile am primit prin posta o scrisorica cu titlul \\"Titlu executoriu numarul ... (vezi toată discuția)