avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1068 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... URGENT - scrisoare Top Factoring
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

URGENT - scrisoare Top Factoring

Buna seara ,

Am primit o scrisoare de la top factoring precum ca in data de 19.04.2017 a fost inregistrata ultimia plata .

Eu nu am platit absolut nimic ce pot sa fac , le-am spus sa imi spuna si mie informatii despre respectiva plata iar ei nu mi-au oferit absolut nicio informatie in afara faptului ca sa efectua o plata de 35.50 lei din data de 19.04.2017

Sunt obligati sa imi ofere informatii despre respectiva factura, numar tranzactie, orasul si modalitatea de plata la cererea mea ??

Eu cred ca ei au platit aceasta facitura ca prescriptia sa o ia de la capat datoria find din 2009
Ce as putea face in situatia de fata ? Pot sa merg la Politie?? La DNA ???? Ca e hartuire si frauda....

Astept raspuns urgent.!

Va multumesc!

~ Conținut șters la cerere ~
Da este o factura de telefon , de 147 ron din 2009 neplatita, iar acum am de plata 2125 lei.

Mi-au mai trimis scrisori dar nu ia-m luat in calcul, astazi am primit o scrisoare prin care spune ca ultima plata efectuata fiind inregistrata in data de 19.04.2017 in valoare de 35.50 lei , precizez ca nu eu am platit aceasta factura ! Parerea mea este ca ei au platit aceasta factura, asa ca iam rugat sa imi dea si mie detalii despre aceasta plata iar dansii nu au vrut sa imi dea nici-un detaliu.

Termenul de prescriptie incepe iar?
Ce pot face daca nu eu am platit aceasta factura ?
Top factoring SA in calitate de reprezentant al creditorului cesionar Intrum Justitia Debt Finance AG, va aduce la cunostinta urmatoarele :

La data de 19.04.2017 s-a incheiat contractul de cesiune intre cedentul creditor Glasro Holding LTD si Intrum ....... in valoare de 2135.46

Suma restanta pe dosarul dmv cosmote romanian mobile telecommunication sa actualizata azi 10.05.2017 este de 2125.90 , ultima plata fiind inregistrata la data de 19.04.2017


deci pana la urma la preluarea contractului de cesiune aveam 2135.46 iar acum 2125.90 ... cum vine asta ???

Va multumesc
Ultima modificare: Luni, 15 Mai 2017
gi-jane2, moderator
~ Conținut șters la cerere ~
Am primit aceasta notificare dupa multi ani de asteptare asa cum am precizat datoria o am din 2009 , nu am primit notificari pana acum 1 sau 2 ani,

Le-am cerut detalii la telefon despre cine a efectuat plata , orasul de unde sa facut si numarul tranzactiei dar nu au vrut sa imi ofere aceste detalii ... ce este de facut???
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Cesionare creanta platita victoriav88 victoriav88 Am primit recent o notificare prin care mi se transmite faptul ca, creanta a fost cesionata catre Intrum Justitia. Problema este ca in acea notificare, se ... (vezi toată discuția)
Top factoring - recuperare creante 2004-2010 bianca1 bianca1 Buna ziua, in urma cu ceva timp am primit un telefon de la top factoring prin care mi s-a adus la cunostinta ca am o datorie la vodafon. Pe un ton civilizat am ... (vezi toată discuția)
Probleme cu un credit neplatit calinandrei12 calinandrei12 Mai e valabila legea prescrierii unei datorii peste 3 ani....? Am o datorie cesionata de ING la Top Factoring de vreo 3000 de lei...N am nimic pe numele ... (vezi toată discuția)