avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1081 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Munca in concediu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Munca in concediu

Bună ziua,

Pot dovedi cu mailurile date/primite factul că am muncit în zilele de concediul de odihnă program normal de 8 ore pe zi?

Mulțumesc,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:29, 16 Mai 2017
Dupa parerea mea, da. Daca mailurile au fost date de pe calculatorul de la locul de munca si au legatura cu activitatea firmei se poate dovedi ca in acea perioada ati lucrat. Dar ar fi nevoie si de o rechemare din concediu in acele zile.
Ideea este ca eu am muncit in zilele de concediu si vreau sa le recuperez, chiar si prin ITM.
Sesizati ITM-ul si atasati copii de pe email-urile respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz din partea angajatorului alexlipo88 alexlipo88 Buna seara, Am o problema la locul de munca, am fost in concediu medical 5 zile, acordat de catre medicul de familie,am anuntat angajatorul inca din prima zi ... (vezi toată discuția)
Concediu 12/24 silvia99 silvia99 in cazul unui angajat ce lucreaza 12/24, daca acesta isi ia 1 zi de sambata libera (respectiv de joi pana luni nu lucreaza), cum anume se va socoti ... (vezi toată discuția)
Pentru 2 zile lipsite esti concediat gabitamaria gabitamaria Buna ziua, doresc o lamurire la o problema cu care m-am confruntat recent.Pe scurt, in data de 25.10.10 anunt conducerea firmei ca lipsesc 2 zile, pe motiv ... (vezi toată discuția)