avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... ma pot pensiona anticipat?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

ma pot pensiona anticipat?

Barbat nascut in 10 iunie 1956.
Am 31 ani vechime, 4 ani maistru auto la grupul de pompieri Caras- Sevein, 1 an Transchim Pitesti, 26 la Dacia- Renault.
Ma pot pensiona anticipat?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 09:32, 16 Mai 2017
Limita de varsta la 65 de ani.
Pensie anticipata sau anticipata partiala la 60 de ani.
Conditia de stagiu pentru pensie anticipata este de 43 de ani, fara stagiul asimilat(cursuri universitatare de zi, armata, pensie de invaliditate).
Conditia de stagiu pentru pensie anticipata partiala este de 35 de ani, fara stagiul asimilat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare Mihacea Vasilica Mihacea Vasilica In ce data se poate pensiona un barbat nascut in mai 1956, in conditiile in care are 41 de ani cotizare, dara grupa, dar cu spor de noapte pe tot parcursul? (vezi toată discuția)
Pensie la drept giorgio24 giorgio24 Sunt barbat,nascut la 1956-21- 11 si am inceput lucru la 1975-13 01.As dori sa stiu cind pot sa ma pensionez la drept.Mentionez ca am vechime 39 ani( inclusiv ... (vezi toată discuția)
Ma pot pensiona? Berbecut 64 Berbecut 64 Am virsta de 54 de Ani.Am lucrat cu carte de munca 24 de Ani in Romania si alti 11 Ani in Spania tot legal.La ce virsta pot iesi la pendiente.? (vezi toată discuția)