avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Impozitare cedare drepturi proprietate legea 10/2001
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Impozitare cedare drepturi proprietate legea 10/2001

Buna ziua!
Am vândut prin act notarial dreptul obținut, respectiv un anumit număr de puncte ce reprezintă valoarea la care a fost evaluat un teren preluat abuziv, unei persoane fizice, conta unei sume stabilita de comun acord.
Tranzacția a fost făcută în 2016.Am obligația de a plăti impozit pt suma incasata in cont?
Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Contract vanzare teren sub grila notariala ralucabun ralucabun Parintii mei vor sa-mi vanda un teren , terenul este incadrat in grila notariala la 350 lei/mp. Problema este ca daca s-ar dori vanzarea catre o terta persoana ... (vezi toată discuția)
Onorarii si taxe notariale Virginia Alexandrescu Virginia Alexandrescu daca eu am vandut un imobil cu 50% mai putin din valoarea trecuta in grila notarului de ce trebuie sa platesc taxele conform grilei si nu conform realitatii? ... (vezi toată discuția)
Impozit pe tranzactie imobiliara cosminim cosminim Problema sta in felul urmator. Am cumparat in 2009 o casa plus 3300 metri teren. La momentul respectiv casa avea 6 mostenitori si prin instanta in decembrie ... (vezi toată discuția)