avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Impozitare asigurari sanatate care depasesc limita ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Impozitare asigurari sanatate care depasesc limita legala

As dori sa aflu tratamentul fiscal aferent asigurarilor de sanatate ale angajatilor, pentru partea suportata de angajator. Trebuie asimilate veniturilor din salarii, astfel se vor plati contributii si impozit de catre angajat, respectiv contributiile de catre angajator?

Alte discuții în legătură

Impozitarea salariilor compensatorii(noul cod fiscal 2016). soringafton soringafton Stiti cumva daca salariile compensatorii se mai impoziteaza incepand cu 1 ianuarie 2016 (noul cod fiscal)? (vezi toată discuția)
Retinere la sursa contributii sanatate 2012 enna65 enna65 Buna ziua! Am primit o decizie de impunere pentru contributia de sanatate datorata pe anul 2012 pentru venituri asimilate salariilor. Mentionez ca in anul ... (vezi toată discuția)
De ce din salariile compensatorii se oprește impozit,cas,cass. ... Mihail-Aron Mihail-Aron De ce din salariile compensatorii se oprește impozit,cas,cass. Dacă mă angajez de ce îmi oprește taxe de doua ori (vezi toată discuția)